fbpx

Save the date

Graafinen suunnittelu

Ehkä yksi henkilökohtaisimmista ja tunteellisimmista suunnitteluprojekteista tähän mennessä on häidemme graafinen suunnittelu, save the date -kortit, hääkutsut ja häämenukortit. Graafista suunnittelua työkseni tekevänä oli selvää, että häiden paperituotteiden graafinen suunnittelu tulisi tehtyä itse. Meidän näköinen ja yhtenäinen ilme häiden paperituotteille syntyikin helposti, yhden illan aikana. Kaikkea ei sovi vielä paljastaa, mutta tässä kurkistus save the date -korttiin. ♡

ADD A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tosi kauniille näyttää! Visuaalinen ilme on muN mielestä Tärkeetä myös hÄissä ja en malta odottaa että joskus saan omia suunnitella :)

Kiitos kiva kuulla! Joo aika jännää tämä on :)

Ihanalta näyttää. Jään innolla odottelemaan hääpostauksia :)

Kiitos Jasmiina, Juu ehkä jotain nähdään myös täällä :)

Kauniilta näyttää, tulee varmasti ihanat kutsut ja muutkin :). Meidän häihin tehtiin itse kaikki, ei ehkä olleet kaikkista tyylikkäimmät, mutta ainakin meidän näköiset :).

Kiitos Mari! Joo, itse tehdyt ja suunnitellut on kyllä kivoimmat, näin on ainakin omannäköiset. Ihanaa jos omin käsin yhdessä askartelee kaikki, niissä on ihan oma fiilis! :)

Kaunista :) Meillä varmaankin tuollaiset hommat menisivät kälyn hoidettavaksi :D

Kiitos Mira! On kyllä hyvä jos tekijä löytyy myös lähipiiristä! Uskon että on monelle ilo päästä tekemään ja olla jo alusta mukana tärkeässä päivässä.